Οι εφαρμογές μπορεί να ποικίλουν ανάλογα με τις κλιματικές συνθήκες, τον τύπο του εδάφους, το είδος της καλλιέργειας και τα επιθυμητά αποτελέσματα.

MyCorr Plus

Το MyCorr Plus A είναι μόνο για εφαρμογές εδάφους. Η δύναμη του έγκειται στην ικανότητά του να μετασχηματίζει τη μικροβιακή ζωή στο έδαφος, να κροκυδώνει και να προσαρμόζει το έδαφος και να βοηθάει στην τόνωση του φυτού για την απομόνωση του υγρού άνθρακα (σάκχαρα) στο έδαφος. Το MyCorr Plus F είναι για διαφυλλικές εφαρμογές . Για καλύτερα αποτελέσματα εφαρμόστε πρώτα το

MyCorr Plus A και έπειτα το MyCorr Plus F.

Το GPB-A χρειάζεται μια ποσότητα βροχής ή νερού για να ενσωματωθεί στο έδαφος και να αρχίσει να λειτουργεί. Εάν το έδαφος δεν έχει αρκετή υγρασία, απαιτείται επιπλέον νερό για την ενεργοποίησή του.

Αφού παραλάβετε το προϊόν σας, ανοίξτε το καπάκι ώστε να το αφήσετε να εξαεριστεί, αποτρέποντας έτσι τη συσσώρευση πίεσης.

Αποθηκεύστε σε σκιερό μέρος.

Το MyCorr Plus Α μπορεί να εφαρμοστεί Άνοιξη, Καλοκαίρι, Φθινόπωρο ή Χειμώνα.

Μια εφαρμογή την άνοιξη μπορεί να συμβάλει στη βελτίωση της καλλιέργειας του ίδιου έτους. Εφαρμόστε το συντομότερο δυνατό για να το λειτουργήσει σωστά.

Μια εφαρμογή το καλοκαίρι μπορεί να αυξήσει τα θρεπτικά συστατικά στο φυτό και μπορεί πραγματικά να βάλει σε μια τροχιά το έδαφος. Ωστόσο, μια μετρήσιμη αύξηση των αποδόσεων μπορεί να μην είναι εμφανής μέχρι αργά το ίδιο έτος ή ακόμα και μέχρι την επόμενη άνοιξη.

Μια φθινοπωρινή εφαρμογή θα επιτρέψει στο MyCorr Plus να βελτιώσει το έδαφος κατά τη διάρκεια του φθινοπώρου και νωρίς την άνοιξη.

Μια εφαρμογή χειμώνα μπορεί να είναι πιο βολική για ορισμένους αγρότες και λειτουργεί αρκετά καλά. Το σημαντικό είναι ότι το έδαφος είναι διαπερατό, και έτσι η υγρασία που μέσω βροχών το βοηθά να απορροφηθεί από το έδαφος.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εφαρμογή του MyCorr Plus.


Το MyCorr Plus Α είναι μόνο για εφαρμογή σε έδαφος. Φυσικά, μπορεί να μεταδοθεί πάνω από τα φυτά, αλλά δεν θα ενεργοποιηθεί έως ότου η βροχή ή το νερό άρδευσης το μεταφέρουν στο έδαφος.


MyCorr Plus A:

Ξεκινήστε με την εφαρμογή του ώστε να επανέλθει η ισορροπία στο έδαφος.

  1. Εφαρμόστε το με ψεκαστήρα.
  2. Μέσω ενός συστήματος άρδευσης, κατά προτίμηση ένα που καλύπτει το έδαφος. Αυτό λειτουργεί αρκετά καλά.
  3. Μέσα από μια γραμμή στάλαξης. Το MyCorr Plus δεν θα φράξει τις γραμμές στάλαξης.
  4. Η εφαρμογή σε σειρά ή ο εμβαπτισμός του σπόρου είναι ένας πολύ αποτελεσματικός τρόπος για την εφαρμογή του MyCorr Plus A. Χρειάζεται περίπου το ήμισυ του προϊόντος για τα ίδια μεγάλα αποτελέσματα

Τόσο το MyCorr Plus A όσο και το F μπορούν να εφαρμοστούν χρησιμοποιώντας εξοπλισμό ψεκασμού.


Προσθέστε πρώτα το MyCorr Plus™ στο νερό και στη συνέχεια να προσθέσετε τα άλλα συστατικά που μπορεί να χρησιμοποιήσετε για ψεκασμό. Δεν συνιστάται να αναμείξετε το MyCorr Plus™ με άλλες χημικές ουσίες.

MyCorr Plus B:

Εφαρμόστε μετά από τον 1ο χρόνο.


MyCorr Plus F:

Χρησιμοποιήστε το στη διαφυλλική εφαρμογή αφού έχετε χρησιμοποιήσει πρώτα το MyCorr Plus A για την εξισορρόπηση του εδάφους.

Πολλοί αγρότες θέλουν να δουν αποτελέσματα σε μια μικρή κλίμακα προτού να είναι έτοιμοι να το εφαρμόσουν σε μεγάλη επιφάνεια. Γιατί λοιπόν να μην διαλέξετε μια περιοχή και να δοκιμάσετε το MyCorr Plus A; Μόλις εφαρμόσετε το MyCorr Plus, καταβάλλετε κάθε προσπάθεια να μην εφαρμόσετε τίποτα άλλο στην περιοχή δοκιμής. Παρόλο που πιθανότατα θα δείτε κάποια αποτελέσματα από την καλλιεργητική περίοδο, αναζητήστε ακόμα μεγαλύτερα αποτελέσματα την επόμενη καλλιεργητική περίοδο.