Το GroPal για τις συμβατικές μεθόδους της γεωργικής καλλιέργειας

Η παραγωγή του GroPal ξεκίνησε με σκοπό να εξυπηρετήσει τον βιολογικό κλάδο. Ωστόσο πολύ σύντομα από την έναρξη αυτής της επιχείρησης, έγινε ξεκάθαρο πως είναι απαραίτητο και στην συμβατική γεωργική κοινότητα. Σήμερα παρέχουμε μεταλλικά θρεπτικά στοιχεία της θάλασσας τόσο σε αγρότες που εφαρμόζουν συμβατικές μεθόδους καλλιέργειας όσο και σε αγρότες που ακολουθούν βιολογικές μεθόδους καλλιέργειας.

Ανεξάρτητα από τον δρόμο που οδεύει η γεωργική καλλιέργεια στις μέρες μας, τόσο τα φυτά όσο και οι σύνθετοι ζωντανοί οργανισμοί που ζουν στο χώμα χρειάζονται σίτιση. Τα μέταλλα και τα ιχνοστοιχεία είναι αυτή ακριβώς η τροφή για αυτά.

Τα χημικά λιπάσματα, τα ζιζανιοκτόνα και τα φυτοφάρμακα έχουν αρνητικό αντίκτυπο στο έδαφος και μειώνουν με ταχείς ρυθμούς τα διαθέσιμα θρεπτικά στοιχεία αποδεκατίζοντας τους ζωντανούς οργανισμούς που ζουν στο έδαφος. Αυτό προκαλεί δραματική ανισορροπία στο περιβάλλον και ενθαρρύνει την μετατόπιση των φυτών από τα ζιζάνια τα οποία οδηγούν στην όλο και περισσότερη χρήση ζιζανιοκτόνων και φυτοφαρμάκων.

Το GroPal είναι μια ασφαλής και χαμηλού κόστους λύση που οδηγεί το χώμα να τραφεί με πολύτιμα μέταλλα και ιχνοστοιχεία τα οποία είναι πλέον σε έλλειψη στα περισσότερα εδάφη τα οποία έχουν παραμελήσει οι γεωργοί που κάνουν χρήση παραδοσιακών λιπασμάτων και φυτοφαρμάκων.